Tilbud

Covid 19 - Sådan gør vi... (Læs mere)

Vi arbejder med lag i Photoshop

DKK 300.00 DKK 250.00

Kursusdag: Tirsdag den 15. juni 2021, kl. 19.00-21.30
Kursussted: Careteam Fotografi, Sønderport 52, 9670 Løgstør
Inkl. kaffe/the, men du må gerne tage kage med

 

Vigtig information:

Alle kurser kræver et minimum af deltagere, før det gennemføres.

5-7 dage før kursusstart, modtager du en e-mail med information om opstart eller aflysning, samt alle relevante informationer.

Når man har arbejdet med billedbehandling i et stykke tid, får de fleste behovet for at komme skridtet videre, og her er lag en god ting at kende. Det er næsten umuligt at arbejde professionelt i Photoshop Elements uden at forstå hvordan lag/layers funger. Lige meget om du ønsker at lave en farve ændring af dit billede, en frihånds tegning, m.v, vil du have glæde af at kunne arbejde med lag.

På kurset viser vi dig hvordan du nemmest og hurtigst kommer i gang med at arbejde med lag, samt de funktioner som man skal kunne forstå for, at tage sit arbejde til det næste niveau. Det at arbejde med lag er for de fleste svært at forstå, når man åbner Photoshop Elements for første gang, men på kurset holder vi os til nogle enkle forklaringer og tager det skridt for skridt. Så kan faktisk alle være med, selvom man er helt ny i Photoshop Elements.

Det skal du have med:
Egen bærbar med Adobe Photoshop Elements 10-11-12 eller version 13 installeret (og prøveopstartet hjemmefra).
30 dages prøveversion er helt fint. Du modtager link til prøvebilleder og prøveversion af Photoshop Elements i ugen op til kursusstart. Husk også en 3-stiks forlængerledning

Der er ikke afsat tid til at hjælpe med at installere programmet på kurset. Har du problemer med installationen, vil vi bede dig få nabo eller ven/veninde til at installere programmet og checke at det kører.
Kurset starter kl. 19.00, og det forventes at din computer på det tidspunkt er klar. Kursus lokalet åbner 30 min før kursusstart,

Der er plads til maksimalt 14 deltagere på dette kursus. Det er vigtigt for mig at der er tid til at komme lidt rundt til der hvor det driller, og at der er tid til at besvare alle spørgsmål.

Pin It on Pinterest