Copyright infringement

blog_24-105iiEfter mere end 10 år er det hæderkronede Canon 24-105mm f:4 objektiv, blevet afløst af en ny model.

Modellen har været ventet i et par år, men nu er den her og en af de første der har testet den er Photographyblog.

Uddrag fra testen:
Canon EF 24-105 mm f / 4L IS II USM er et fremragende standard zoom-objektiv, der, som de fleste har forventet, er meget bedre end den mere end 10-år gamle Canon EF 24-105 mm f / 4L IS USM, som den erstatter. Det er i øvrigt er en af Canons mest populære linser.

Den nye model tilbyder en meget alsidig brændvidde samtidig er den piv-skarp fra 24mm til 50mm, både i midten og ved kanterne. Skarpheden på 70-105mm er ikke helt så godt, når du optager bred åben på f / 4, men samlet Canon EF 24-105 mm f / 4L IS II USM leverer fremragende skarphed på tværs af billedrammen. Vignettering på store åbne åbninger og lidt tøndeforvrængning ved 24mm er de eneste andre rigtige optiske ting der er værd at bemærke.
Byggekvaliteten er fremragende, helt sikkert op til den sædvanlige L-linse standard, og der medfølger en meget god modlysblænde. Fokusering er meget hurtig og stille på Canon EOS 5D Mark IV, som vi testede objektivet medblog_tip, og manuel fokus overide, er en fantastisk funktion, ligesom den effektive optiske billedstabilisering systemet, nu en værdi af op til 4 stop i stedet for de 2,5 stop, den gamle model havde.

Læs hele anmeldelsen her (Engelsk): http://www.photographyblog.com/reviews/canon_ef_24_105mm_f4_l_is_ii_usm_review/

Pin It on Pinterest