Jeg har i flere år søgt en ordentlig kamerarem. Du kender det sikkert, du bruger den medfølgende kamerarem, og holder kameraet over den ene skulder. Problemet er at du så skal bruge den ene arm for at kameraet ikke svinger frem og tilbage og slår ind imod kroppen.

På lange gåture, eller fototure, har det i årevis været et stort irritationsmoment, ikke at have begge arme fri, specielt om vinteren hvor det kan være glat. Jeg har prøvet mange forskellige kameraremme, men nu tror jeg at jeg har fundet “min” kamerarem.

Jeg var hos min fotobutik VEFA Foto i Vejle, og så Sun-Sniper kameraremmen, fik den demonstreret. Jeg kunne se at det var lige noget for mig. Kameraremmen har jeg stadig over den ene skulder, men nu går den diagonalt ned over mave og ryg, og kameraet hviler nu på min lænd, og der bliver den. På grund af den særlige konstruktion, er det super nemt og hurtigt at tage kemaeraet op og tage et billede.

Stødabsorbering

Der er indbygget en slags “stødabsorbering” der gør at den er fantastisk behagelig at gå med, uanset om du har den over venstre eller højre skulder.

Hurtig montering

Sun-sniper kameraremmen er der en karabinhage der er påmonteret en lille skrue med standard stativgevind. Den er hurtig at på- og afmontere og det er ikke noget problem at skrue den ordentligt fast. Karabinhagen gør at du hurtigt kan “låse” kameraet op fra remmen og bruge det uden Sun-sniperen.

Flere modeller:

Sun-Sniper kameraremmen fåes i tre forskellige varianter, læs mere om dette på producentens hjemmeeside, i linket herunder.

Konklussion

Jeg kan kun sige, at det er et af de mange mange stykker kamera tilbehør jeg har købt gennem årene, som jeg er gladest for. Jeg har jo glæde af den hver eneste gange jeg bruger mit kamera. Har du samme irritationsmomenter over din nuværende kamerarem, bør du prøve en Sun-Sniper kamerarem.

Pin It on Pinterest