Danmark er omgivet af vand, og det giver fotointeressrede mange spændende muligheder for at tage spændende billeder.

Man du skal også passe på dit fotoudstyr, da sand og den salt der er i luften, ikke er så godt for dit kameras teknik, men opbevarer du dit kamera i et etui eller en taske når det ikke bruges, så går det alligevel.
Skal du til Vesterhavet og det blæser kraftigt, kan du putte kameraet i en pose, og skære et lille hul til objektivet, så kan du godt betjene kameraet og få taget en masse gode billeder.

Den sjove vinkel

De fleste billeder fra stranden er taget fra land og ud over vandet, men prøv at gå nogle meter ud i vandet og vend dig om, pludseligt har du en helt ny synsvinkel, der giver nogle spændende optagelsesmuligheder.

Arbejd med lyset

Tidlig om morgenen og om aftenen er der et helt dnet lys end midt på dagen, og specielt det varme aftenlys kan give en rigitg god stemning i et foto.
Vær opmærksom på hvordan skygger falder ind på ansigter og flyt personen lidt, hvis lyset ikke lige er helt som du ønsker, og vigtigst af alt, tag flere billeder så du har noget at vælge imellem når du kommer hjem.

Pas på lyset

Der er ofte ekstra stærkt lys ved stranden og pas på at du ikke kommer til at tage billederne imod lyset. Det er ganske nemt lige at kigge op engang, og så flytte sig i forhold til hvordan solen står på himlen.

Læs mere her

Pin It on Pinterest