blog_d5500Nikon D5500 er det det første digitale spejlreflekskamera i DX-format med roterbar vippeskærm. Kameraet har høj opløsning og stærk billedteknologi men fås til en relativt lav pris

D5500 er væsentlig slankere og lettere end sin forgænger. Den har en meget kompakt konstruktion og det dybe håndgreb føles, som var det skabt til brugeren.

Den berøringsfølsomme, roterbare vippeskærm giver mulighed for at styre kameraet som en smartphone, og med indbygget Wi-Fi-understøttelse er det nemt at dele kvalitetsbilleder direkte til en smart-enhed. Uanset hvor du er, kan du overføre dine billeder i høj kvalitet fra D5500 direkte til din smart-enhed, så du hurtigt kan dele dem i dit sociale netværk.

Kameraets store billedsensor i DX-format og et ISO-område på 100-25.600 sikrer, at billederne får en stor detaljerigdom. I kombination med kvaliteten fra et originalt NIKKOR-objektiv får man billeder af bedste kvalitet. Selv trykt i stor størrelse eller vist på storskærm vil billeder og videoer fremstå som krystalklare gengivelser af den virkelige verden.

Læs resten af artiklen skrevet af Rasmus Elm rasmussen fra Alt om Data

Pin It on Pinterest