Har du set billeder på ejendomsmæglernes hjemmesider, har du sikkert også set billeder, hvor du kan dreje billedet til venstre og højre, samt op og ned. Man kalder det også 360 graders billeder.
Det går i al sin enkelhed ud på, at du kan rotere billedet, så du kan se et rum eller lignende hele vejen rundt, op og ned på alle leder og kanter.

Med Photosynth Appén kan du lave dine egne panorama billeder.

Sådan gør du

Det er faktisk meget nemt at bruge app’en. Du bliver vejledt fra start til slut, og meget kort sagt, så skal du bare knipse løs. Mens du tager billeder kan du se, hvilke dele af dine omgivelser du har taget billede af, sådan at du bedre kan følge processen.

Når du er færdig, og det bestemmer du selv, hvornår du er, så “sammenkopierer” App’en dit panoramabillede til et stort og bredt billede.

Du vil garanteret som jeg har gjort, opleve små unøjagtigheder i den måde billederne er sat sammen på.
Det er min erfaring at det er svært at undgå, og det er med de 20-30 billeder jeg har taget ikke lykkedes mig at lave et billede der var 100% korrekt, men mange er over 90% korrekte, og fejlene er efter mit bedste skøn helt ubetydelige til privat brug.

Billedet kan deles på Photosynths hjemmeside,på Facebook og på Twitter.

Min vurdering:
jeg har gennem de sidste par år prøvet 3-4 forskellige “panorama” Apps, og Photosynth er langt det bedste jeg har prøvet.

Find Appén
Søg efte Photosynth I Appsstore, Windows Store eller i Google Play.

01 02 03 04 05

Pin It on Pinterest