Copyright infringement

Adobe har afsløret den nyeste version af Photoshop Elements , og takket være kraften i Adobes Sensei AI bringer Photoshop Elements 2020 en række fotos med 1-klik-fotoeffekter og fotoredigeringsværktøjer til software til entusiast.

Photoshop Elements har altid handlet om brugervenlighed og tilgængelighed. Enhver fotoentusiast burde være i stand til at få gode resultater med programmet, uanset deres færdighedsniveau for fotoredigering. Takket være de nylige forbedringer i kunstig intelligens og computervision er denne ideelle verden tættere end nogensinde før.

Photoshop Elements 2020 handler om at integrere Adobes Sensei AI ved hjælp af den kraftfulde maskinindlæringsteknologi til både kreative effekter og standardretuscheringsopgaver. “Auto Creations” giver dig mulighed for at simulere lavt dybdeskarphed eller oprette et automatisk sort / hvid markering, med ét-klik motivvalg kan du intelligent beskære en person ud af din ramme uden intens forfining, ny hududjævning, så du kan forbedre portrætter i en- klik, og appen kan nu automatisk farve sort / hvide fotografier.

Herunder er nogle eksempler på, hvad disse værktøjer kan gøre:

Priser:
https://www.dustin.dk/product/5011154044/photoshop-elements-2020https://www.dustin.dk/product/5011154512/photoshop-elements-2020-winmac-engelsk-dvd

Videoer:
Adobes hjemmeside med masser af eksempelvideoer: https://www.adobe.com/dk/products/photoshop-elements/features.html

Få uønskede genstande til at forsvinde
Sæt fokus på dit emne ved at fjerne kraftledninger, fodgængere og andre distraktioner.

Lave sort hvid til farve

Ændre farven på et billede eller farvelæg et sort/hvidt billede, med automatisk farvelægning

 

Glat hud automatisk

Få folk til at se bedst ud med udjævning af huden. Drives af Adobe Sensei.

Valg af emne med et enkelt klik
Vælg automatisk fotoets emne med et enkelt klik. Derefter let anvende en effekt eller klip dit emne ud, og tilføj det til et andet foto. Drives af Adobe Sensei.

Pin It on Pinterest