Copyright infringement

En opdateret version af Photoshop Elements 15 er nu tilgængelig. Fokus er en forbedret automatisering af organiserings- og redigeringsprocessen, så brugerne kan koncentrere sig om at tage gode billeder og lade softwaren gøre det tunge arbejde. 

2016-10-06_10h46m59s_001_Fra i dag kan fotoentusiaster downloade en opdateret version af Photoshop Elements 15 og Premiere Elements 15. Elements-produkterne er designet specifikt til, at hobbyfotografer kan få gavn af samme avancerede værktøjer og teknologi, som professionelle fotografer får med Adobes professionelle foto- og videoprogrammer, men med en simpel brugerflade der kan anvendes af alle.

”Elements-produkterne gør det muligt at organisere fotos og videoer, tage billeder, redigere og dele dem med andre på en simpel og brugervenlig måde. I den nye version 15-udgave har vi fokuseret på at automatisere organiserings- og redigeringsprocessen endnu mere, så Elements gør det tunge arbejde, og brugerne kan koncentrere sig om at tage billeder og dele dem med andre.

De seneste opdateringer til Adobe Elements Organizer 15 inkluderer:

 • Touch. ’Organizer’ og ’Quick Edit’ er nu touch-venlig, så man kan bruge fingeren til at finde, sortere og foretage hurtige forbedringer.
 • Forbedret Search. Forbedrede søgemuligheder, der indebærer steder og begivenheder samt andre favoritemner.
 • Smart Tags tagger nu automatisk fotos baseret på emner som fx solnedgange, fødselsdage, hunde, katte og andre ting, så man nu skal bruge mindre tid på tagging.
 • Bedre Instant Fix gør det muligt at redigere et sæt fotos på én gang nemt og hurtigt.


De seneste opdateringer til Adobe Photoshop Elements 15 inkluderer:

 • Fem nye Guided Edits. De fem nye Guided Edits omdanner komplicerede opgaver til trin-for-trin-instruktioner, der er nemme at følge.
 • Photo Text omdanner fotos til cool visuelle tekster og tilføjer et fremhævet look, og drop shadows for at få det til at skille sig ud. Denne opdatering er designet specifikt til brugere, der laver collager, scrapbog-sider, kort, skilte mm.
 • Painterly omdanner fotos til enestående kunstværker – lige til at dele på sociale medier eller til at udskrive.
 • Effects Collager tilføjer forskellige effekter til samme foto. Der er mange forskellige templates og temaer at vælge mellem.
 • Speed Pan tilføjer et motion blur bag dit fotomotiv for at skabe dramatisk effekt.
 • Frame Creator bygger tilpassede rammer til dine favoritfotos. Rammerne kan også tilføjes det eksisterende rammearkiv.
 • Adjust Facial Feature kan få alle til at smile ved at justere skelende øjne og lave andre hurtige ændringer, så alle ser bedst muligt ud.
 • Enhanced Filter Gallery er oplagt til at skabe nye looks og gøre en mere kreativ, og nu er det endnu nemmere at vælge det bedste filter til sit foto og finjustere detaljerne.

 

Pris og tilgængelighed
Adobe Photoshop Elements 15 til Windows og Mac kan købes mange steder. Dustin plejer at være billigst:
https://www.dustinhome.dk/product/5010969295/photoshop-elements-15-winmac-eng-dvd

Har du en tidligere version, sparer du lidt på en opgradering,
https://www.dustinhome.dk/product/5010969287/photoshop-elements-15-winmac-eng-dvd-upg

Via disse to links kan man downloade en gratis og fuldt funktionsdygtig 30-dages prøveversion til Windows og Mac:
Adobe Photoshop Elements 15: http://www.adobe.com/go/tryphotoshop_elements/
Adobe Premiere Elements 15:http://www.adobe.com/go/trypremiere_elements/

blog_photoshop-elements-15-speed-pan

Pin It on Pinterest