Vigtig info vedr. din tilmelding:
Du vil modtage en e-mail med deltagerliste og mødetidspunkt og sted i ugen op til kursusstart.

Betaling:
Jeg gennemfører IKKE betaling for kurset, før jeg der er deltagere nok, til at kurset/workshoppen gennemføres, du kan derfor ikke regne med at se transaktionen umiddelbart efter du har gennemført betalingen.

Forudbetaling til bank/sparekasse
Betaling skal ske til Den Jyske Sparekasse, Reg: 9560 Konto: 6130037087.
Hvis du tilmelder dig et kursus eller arrangement, skal du være opmærksom på, at du er IKKE tilmeldt kurset og sikker på din plads, før din indbetaling er registreret på vores konto.

HUSK at oplyse dit navn (samme navn som du bruger på bestillingen) eller ordrenummeret, ellers har vi ingen mulighed for at registrere din indbetaling.

Minimum deltagerantal:
For kurser og fotoworkshops gælder det at der kræves et minimum af deltagere, før kurset/workshoppen gennemføres. Det variereer fra kursus til kursus og fra workshop til workshop.
Når der er deltagere nok til at kurset gennemføres, modtager du en e-mail med info om at kurset gennemføres. I ugen op til kursusstat modtager du yderligere en e-mail med info om at pengene hæves fra din konto, samt en deltagerliste, med navne, hjemby og telefonnummer, til evt. samkørsel.

Fortrydelse af tilmelding:
På alle kurser er der 14 dages fortrydelsesret fra den dato, hvor du har tilmeldt dig. Såfremt du ønsker at fortryde din tilmelding skal du straks kontakte fotokurser.careteam.dk.

Hele kursets pris refunderes ved afmelding senest 25 dage før kursusstart.
Ved fortrydelse mindre end 25 dage fra kursusstart refunderes halvdelen af kursusbeløbet. Ved afmelding mindre end 14 dage før kursusstart fortfalder det indbetalte beløb.  Vi tilbyder dog gerne at man kan deltage på næste kursus uden beregning.

Eventuel aflysning:
Jeg forbeholder sig ret til at aflyse kurset/fotoworkshoppen i forbindelse med egen sygdom eller sygdom i nærmeste familie. I disse tilfælde vil deltagerne naturligvis få hele deltagerbetalingen retur. Jeg gør opmærksom på at jeg ikke hæfter for manglende opfyldelse af mine forpligtigelser i forbindelse med force majeure, ekstremt vejr, krig, terror, optøjer, strejke eller forsinkelser. Deltagelse i arrangementerne sker på eget ansvar.

Specielt for fotoworkshops
Fotoworkshops er for det meste afhængigt af vejret. Fotoworkshops kan aflyses med 1 dags varsel. Dette varsel bliver fremsendt via e-mail eller SMS. Hvis du er i tvivl om vejret kan du altid kigge forbi på hjemmesiden hvor en evt. aflysning vil være fremhævet. Husk at checke din e-mail.
Du vil modtage en e-mail med deltagerliste og mødetidspunkt og sted i ugen op til arrangementet.

Pin It on Pinterest