Copyright infringement

Olympus har oplyst at de fremadrettet lægger nu al fokus på Micro Four Thirds-systemet og stopper produktionen af spejlrefleksobjektiver.

Ifølge et nyt produktkatalog fremgår det, at Olympus har valgt at indstille produktionen af Four Thirds-objektiver til de ældre spejlreflekser som E-5, der var det sidste traditionelle spejlrefleks fra den japanske producent.

Det er da også syv år siden, at Olympus sidst havde et kamera klar i denne klasse, og da både Olympus og Panasonic i fællesskab kunne præsentere den nye standard Micro Four Thirds i 2008, er tiden løbet fra den ældre standard.

Kendt for høj optisk kvalitet
Den i disse år, kraftigt stigende interesse for spejlløse kameraer er hovedårsagen til beslutningen, og hos Olympus satses der nu 100% på denne klasse, der deler iøvrigt danner platform med Panasonic. De gamle ZUIKO DIGITAL-objektiver er kendt for meget høj, optisk kvalitet.

Du kan sagtens bruge disse objektiver på Micro Four Thirds-kameraer med en adapter. Der kommer bare ikke flere nye objektivmodeller i serien.

Pin It on Pinterest