blog_d3400Tag flotte billeder og del dem straks med D3400.

D3400 gør det ekstra nemt både at tage og dele smukke DSLR-billeder. Nikons SnapBridge¹ holder kameraet forbundet til din smart-enhed via Bluetooth®², så du kan overføre billederne, mens du tager dem. Billederne er straks klar til at blive delt fra din telefon.

Og det er billeder, der er knivskarpe. Den store sensor i DX-format med hele 24,2 megapixels giver fremragende resultatet i svagt lys og giver en smuk baggrundssløring i tæt samarbejde med dit NIKKOR-objektiv. Guide-indstillingen hjælper dig med at udvikle dine færdigheder inden for fotografiets verden, og det kraftige batteri sikrer, at D3400 altid er klar til dele dine billeder.

IMPONER DINE VENNER: DSLR-BILLEDKVALITET

Med D3400 er det nemt at skabe billeder med høj kvalitet, der altid imponerer. Tag skridtet op fra snapshots, og nyd friheden til at tage fantastiske billeder selv i svagt lys og skabe portrætter med en smuk baggrundssløring. Uanset om du optager billeder eller video, så sikrer den store sensor i DX-format med 24,2 megapixels i samspil med Nikons stærke EXPEED 4-billedprocesser og dit NIKKOR-objektiv resultater med levende farver og masser af detaljer. Det store ISO-lysfølsomhedsområde fra 100 til 25.600 betyder, at du kan opnå klare billeder selv i meget dæmpet koncertbelysning, eller når du er på en romantisk aftentur. Kombineret med kameraets konstante trådløse forbindelse giver det dig friheden til at tage billeder, du er stolt af at dele. Med det samme.

DEL STRAKS DINE BILLEDER MED SNAPBRIDGE¹: DEN KONSTANTE TRÅDLØSE FORBINDELSE TIL DIN SMART-ENHED

Giv dine indlæg på de sociale netværk nyt liv på sekunder med billeder i DSLR-kvalitet. Nikons revolutionerende SnapBridge bruger teknologien Bluetooth® low energy (BLE)², som sikrer, at der er en konstant, strømbesparende forbindelse mellem D3400 og din smartphone eller tablet. Det er nemt at etablere forbindelse mellem kameraet og smart-enheden. Når det én gang er gjort, er forbindelsen altid etableret. Kameraet kan synkronisere billeder til smart-enheden med det samme, uanset hvor du er, og uden behov for at etablere forbindelse hver gang. Du skal ikke bekymre dig om at dræne kameraets batteri, og du kan fortsat bruge smart-enheden uden afbrydelser. SnapBridge arbejder i baggrunden og overfører dine billeder. Billeder, der overføres automatisk (via synkronisering), kan ses på din smart-enhed med det samme, og de sendes i en størrelse, der gør det let at gennemse dem og nemt og hurtigt at uploade dem til de sociale medier. Kameraet kan endda synkronisere billeder til smart-enheden, mens det er i dvaleindstilling. De tekniske kvaliteter i D3400 giver dig kreativt overskud til at skabe indhold, dine følgere vil elske. SnapBridge gør det muligt at dele øjeblikke, mens de sker.

Kilde: Nikon.dk

Pin It on Pinterest