blog_photoshop-CCOpnå mere realistiske sløringer med tilsætning af støj
Føj sort-hvid eller farvestøj til dine Blur Gallery-effekter for bedre at matche dit originale billede — og reducer striber, når de vises og udskrives.

Flyt og udvid objekter med større kontrol
Juster skaleringen og rotationen for det objekt, du flytter, eller det område, du udvider, takket være forbedringer af Indholdsbevidst flytning og Indholdsbevidst udvidelse. Anbring nøjagtigt dit endelige objekt, så det passer til billedets skalering og position vha. Transform on Drop.

Bedre panoramaer med Indholdsbevidst skalering
Afkryds et felt, hvis Indholdsbevidst skalering automatisk skal udfylde kanterne af dine sammensyede panoramaer.

Opnå mere realistiske sløringer med tilsætning af støj
Føj sort-hvid eller farvestøj til dine Blur Gallery-effekter for bedre at matche dit originale billede — og reducer striber, når de vises og udskrives.

Reparer og korriger billeder hurtigere end nogensinde
Der er sat turbo på reparationspenslen, pletreparationspenslen og korrektionsværktøjerne med Mercury Graphics Engine-forbedringer. Se dine reparationspenselresultater i sand tid, og opnå pletreparationspensel- og korrektionsværktøjsresultater, der er op til 120 gange hurtigere, end de var i CS6.

Og endnu mere
Omfatter også: Forbedret opførsel ved flytning af lag, op til 80 % reduktion af energiforbrug ved stilstand, opdaterede priser for 3D printserviceudbydere og meget mere.

Se alle nyhederne (Dansk): https://www.adobe.com/dk/products/photoshop/features.html

Læs andet indlæg med nyhederne i Lightroom CC

Pin It on Pinterest