Det gør Nikon ved at lancere en række jubilæumsprodukter, der ikke byder på nye specifikationer men blot en opdatering af det ydre udseende. Desuden er produkterne påtrykt et 100-års jubilæumslogo. Selv 100-års dagen er den 25. juli 2017.

Siden Nippon Kogaku K.K. så dagens lys i 1917, har Nikon forsynet hele verden med unikke produkter, der har flyttet de teknologiske grænser for optik og præcision. Jubilæumssortimentet, der blandt andet bærer 100 års jubilæumslogoet samt særlige detaljer og finish, omfatter Nikons to topmodeller inden for digitale spejlreflekskameraer, det ultimative NIKKOR-objektiv i serien af teleobjektiver med f/2,8 som maksimumblænde, et særligt sæt bestående af tre NIKKOR-objektiver.

D5-modellen i 100 års jubilæumsudgave
D5-modellen er flagskibet blandt Nikons digitale spejlreflekskameraer. Denne udgave, der er selve indbegrebet af en topmodel, har en mørk, metalgrå finish og en indgravering, der vidner om Nikons bidrag til studiet og udforskningen af rummet. Et jubilæumshæfte med yderligere oplysninger om dette medfølger også.

D500-modellen i 100 års jubilæumsudgave
Med en metalgrå finish og jubilæumslogoet kombinerer 100 års jubilæumsudgaven elegance med fotografisk topkvalitet. Den leveres med en eksklusiv metalkuffert med logo og serienummer og kommer desuden med et særligt kamerahusdæksel og en læderrem, der ligeledes er forsynet med logoet.

NIKKOR 70-200E i 100 års jubilæumsudgave
Denne hyldestudgave af AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR-modellen leveres med de individuelle glaselementer, der udgør objektivets indvendige funktioner, sammen med et særligt displaystativ og en kuffert, så man får en ægte oplevelse af, hvordan objektivet opnår sin karakteristiske gengivelse.

NIKKOR tredobbelt f/2,8 zoomobjektivsæt i 100 års jubilæumsudgave
NIKKOR-objektiver er selve synonymet for Nikons optiske teknologier. Dette jubilæumssæt omfatter de tre zoomobjektiver med maksimumblænde på f/2,8, der bedst repræsenterer NIKKORs navn – vidvinkelzoomobjektivet AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, normalzoomobjektivet AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR og telezoomobjektivet AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Det samme jubilæumsserienummer er indgraveret på alle tre objektiver.

Læs mere på Nikons 100års jubilæumssite

Kilde: NikonNyt

Pin It on Pinterest