Google købte Det meget anderkendte NIK Collection “et sæt spændende plugins” for nogle år siden.
For et års tid siden, fortalte de at der ikke ville blive udviklet på pluginnet fremadrettet, og nu har Google meddelt at de lukker ned for NIK Collection.

Jeg har i stedet hentet et andet plugin “On 1” som jeg efter ganske kort tids brug, faktisk synes bedre om end “Nik Collection”. For det første er designet mere tidssvarende, for det andet er der mange flere smarte features.

On1 indeholder hundredvis af forskellige krqaftfulde og effektive filtre, forudindstillinger, og teksturer til at hjælpe med at skabe din stil. Uanset om du ønsker at tilføje et HDR look, konvertere til B & W, eller bringe flere detaljer, og reducere støj, eller forbedre et portræt, skal du ikke bruge fem forskellige plug-ins, On1 er din “alt i et program løsning”.

On1 er kompatibelt med Photoshop elements, Photoshop og Lightroom, og da jeg har alle tre var det en fornøjelse at se at On1, helt uden at spørge, installerede pluginnet i alle tre programmer.

On1 er 100% gratis, det er nemt at installere, og der kommer den første uges tid en del mails fra firmaet, hvor de giver gode priser på at sælge alle de mange andre smarte produkter de fremstiller.
Derefter stilner det af, og der kommer vel en ugentlig mail(kan nemt afmeldes) med gode råd til brug af pluginnet.

Læs mere om On1
Træningsvideoer
Hent On1 (PC/MAC)

Et blogindlæg om hvordan du nemt skifter fra NIK til On1, læs det her

Pin It on Pinterest