Det første indtryk jeg får af denne Multi funktions timer fra fotoimport.dk, er at det virker som et gedigent kvalitetsprodukt. Montering af de de to medfølgende AAA batterier gik helt problemfrit.

På siden er der en ON/OFF knap til at tænde og slukke for timeren. Dejligt at den virker som en almindelig kabeludløser, selvom knappen på siden står på OFF.

Displayet er tydeligt og den valgte funktion vises tydeligt. En dejlig funktion er, at man kan tænde lyst i displayet i 3 sek. Der er fire funktioner som man kan sammensætte efter behov.

DE= delay eller på dansk “forsinkelse”
Denne funktion virker fuldstændig som selvudløseren på dit kamera, og du kan vælge en forsinkelse fra 1 sek. til 99 timer, 99 min og 99 sekunder, hvilket er mere end 4 dages forsinkelse. Mon ikke det tilfredsstiller de flestes behov.

BU = Bulb eller på ovesat til frit dansk “meget lang lukketid”
Her kan du vælge en lukketid fra fra 1 sek. til 99 timer, 99 min og 99 sekunder, hvilket er mere end 4 dages eksponeringstid. Jeg er overbevist om at batteriet i kameraet er dødt inden.

INT = Interval og på danske hedder det “hvor lang tid mellem hvert billeder”
Interval timeren kan indstilles til enhver tid indenfor de næste 100 timer. Hvis du f.eks stiller den til 20 min, vil de tage et billede hvert 20 min. indtil dit memorycard er fuldt, eller kameraet løber tør for strøm. Du kan dog sætte maks antal bilelder på på den sidste indstilling herunder.

N= Number eller på dansk “Hvor mange billeder skal der tages”
Her indstiller du det antal billeder der skal tages. du kan vælge op til 399 billeder.

Samlet indtryk:
Den er enkel og nem at gå til. efter at have gennemlæst den engelske vejledning en enkelt gang, kunne jeg bruge timeren. Jeg har testet den med mellem 75 og 100 billeder, både ude og inde, og den har fungeret helt efter hensigten uden problemer af nogen art. Til en pris af Kr. 449,- synes jeg man får meget for pengene.

Denne Multi funktionstimer kan købes til Canon, Nikon, Pentax, Samsung, Olympus, Panasonic, Sigma, Leica, Minoolta, Sony og Fuji.

Links:

 

Fås hos Fotoimport.dk

Pin It on Pinterest