Mikrojustering inkl. 1 objektiv

DKK 445.00

Prisen er inkl. levering til pakkekshop, ikke værdi forsendelse
(Værdi forsendelse kan tilkøbes)

Med mikrojustering af dit objektiv kan du sikre dig, at det er matchet til netop dit kamerahus. Det er mest ved de store blændeåbninger på fx F2,8 og større dette er rigtig vigtigt, samt til makrofoto, da problemet ofte først viser sig ved små dybdeskarpheder.

Inkl. microjusering af kamera til det medfølgende objektiv
Komplet analyse i print, indeholdende autofokuskonsistens, MultiPoint-fokus, og mere, så du kan analysere alle aspekter af dit kamera, sensor og objektiv.

Med mikrojustering af dit objektiv kan du sikre dig, at det er matchet til netop dit kamerahus. Det er mest ved de store blændeåbninger på fx F2,8 og større dette er rigtig vigtigt, da problemet ofte først viser sig ved små dybdeskarpheder.

Inkluderet:
Microjustering af kamera til det medsendte objektiv. (Prisen er inkl. levering)
Komplet dokumentation, udskrevet og vedlagt i pakken.

 

Nulstilling af dit kameras indstillinger:
Det sker med enkelte kameraer at indstillingerne skal nulstilles inden vi kan microjustere.
Der er desværre ikke noget vi kan gøre ved dette.

Leveringstid:
90% af alle modtagne bestillinger afsendes indenfor 2 arbejdsdage.
Kan du ikke vente, så ring og vi kan aftale at du afhenter i studiet i Løgstør.

Din pakke:
Når du sender dit kamera til os, skal du altid anvende en papkasse. Vi anbefaler, at du benytter en kraftig emballage af minimum 2-lags kvalitets pap. Undgå at bruge en papkasse, der er slidt efter mange ganges brug eller som har fået fugt. Den holder ikke til at blive stablet sammen med andre pakker.

Har du den originale emballage, anbefaler vi, at du bruger denne den er ofte er formstøbt flamingo til at sikre varen under transport.

Har du ikke den originale emballage, er det vigtigt, at varen sikres i kassen på en måde, så den ikke kan forskydes under håndtering og sortering og ikke har direkte kontakt med kassens indvendige flader. Put den i en plasticpose og luk den, så den heller ikke kan blive våd, hvis nu uheldet skulle være ude med pakkefirmaet.

Alle pakker sendes med GLS til pakkeshop (værdipakker som Online Postpakke Collect med PostNord), du modtager pakkenummer ved afsendelse fra os.

Dækning ved skade

Skulle uheldet være ude og din pakke bliver skadet i vores varetægt, så dækker GLS maks. 4.500 kr. pr. pakke, hvis indholdet er forsvarligt og sikkert emballeret.

Den skadede del erstattes
Som udgangspunkt dækker GLS den del, der er blevet skadet i deres varetægt. Hvis GLS har pakken til besigtigelse, vurderer de også, om pakken kan sendes til modtager eller den bør gå retur til afsender – alt efter hvilken stand indholdet er i.

Udbetaling til afsender
GLS er altid erstatningspligtig overfor afsender af pakken (Careteam Fotografi) og dermed betaler af transporten. Det betyder, at du som modtager af en skadet vare skal have dit beløb refunderet af Careteam Fotografi. Som modtager må du meget gerne anmelde skaden hos GLS, men det økonomiske mellemværende skal du afgøre med din afsender.

Forsvarligt emballeret
Forudsætningen for at få udbetalt erstatning for en skadet pakke er, at den skal være emballeret til transport i et sorteringsanlæg og i en GLS distributionsbil.

Udstyr sendes som værdiforsendelse:
Hvis du ønsker at sende dit udstyr som værdi, skal det med PostNord, da GLS desværre ikke tilbyder en forsikring.
Du skal så udover mikrojusteringen tilkøbe varen de hedder "Post Nord værdipakke", og vælge det produkt der passer til værdien af dit udstyr.

Pin It on Pinterest