fotokursus_220p_hoejre2 dages fotokursus i Tåstrup eller i Jylland, v/Vejle (weekend)

På fotokurset lærer du at tænke over dit motiv, inden du tager det. det gør at dine billeder kommer til at fortælle en bedre historie, og den type billeder bliver husket.
På fotokurset arbejdes der med både den praktiske del og den grundlæggende teori lige fra god billedkomposition med gyldent snit, til at forstå og arbejde med den grundlæggende teknik, sådan at dine billeder bliver bedre.

Kurset veksler mellem den grundlæggende teori, der bliver forklaret på et niveau hvor alle kan være med., også selvom du har købt dit kamera for få dage siden. Der bliver vist en lang række billeder der understøtter kursusholderens materiale. Der er mange praktiske øvelser, hvor vi går udenfor og arbejder med dit kamera, og prøver forskellige problemstillingerne af. Det kan være at lære hvordan man tager gode indendørsbilleder hver gang, eller hvordan man fremhæver motivet ved at lave en lille dybdeskarphed i billedet.

Du kommer til at lære meget på dette kursus. Der er i alt ca. 13 timers undervisning, hvor du med gentagne øvelser bliver mere fortrolig med dit kamera, og når kurset er færdigt, garanterer jeg at du tager bedre billeder end du gjorde før kurset.

Samtidigt har du fået bedre styr på lukkertid, blænde, ISO, hvidbalance, hvordan du laver en god billedkomposition, og meget mere samt de vigtigste knapper på dit kamera.
Kurset ”VÆK FRA AUTO” er tilpasset gennem årene, og er gennem de seneste 5-6 år afholdt for mere end 600 kursister, over hele Danmark, samt på Grønland.

275p-tilmelding-gron

Pin It on Pinterest