Tilbud

Covid 19 - Sådan gør vi... (Læs mere)

Billeder til sociale medier, dba.dk m.v.

DKK 0.00

Lær helt enkle måder at tage meget bedre billeder til dine produktbilleder.
Dette kursus giver dig masser af gode råd til hvordan du selv tager dine billeder til sociale medier, den blå avis med mere.

Dato: Onsdag den 2. juni 2021
Tidspunkt: Kl. 19.00- ca. 21.00
Pris: GRATIS
Covid-19: Max 10 deltagere, grundet Covid-19 situationen (ved udsolgt laves der en ekstra dato)
Sted: Sønderport 52, 9670 Løgstør (Gratis parkering)

Vigtig information:

Alle kurser kræver et minimum af deltagere, før det gennemføres.

5-7 dage før kursusstart, modtager du en e-mail med information om opstart eller aflysning, samt alle relevante informationer.

Billeder til sociale medier, dba.dk m.v. - Kursus

Det kræver ikke den store erfaring med webshops og e-handel at indse, at produktbilleder spiller en ret stor rolle i forhold til dine kunders købsadfærd. Som udgangspunkt er det vigtigt, at det du f.eks vil sælge på den Blå Avis, fremstår pænt og præsentabelt på din webshop. Det skaber i alle tilfælde de bedste betingelser for at du får solgt din vare.

Hvis du vælger at lave dine egne produktbilleder, er det i første omgang smartest at lave billeder i en konsekvent og ensartet stil og kvalitet. Der er en grund til, at de helt store webshops hyrer professionelle fotografer til at skyde unikke og imponerende produktbilleder. Det kræver mange ressourcer og er meget dyrt! Det er de færreste webshops, der har midlerne til den slags. Derfor er det – uden at ødelægge drømme og høje ambitioner – smartest at fokusere på at lave produktbilleder i en simpel, men konsekvent kvalitet fremfor at sætte al tid og ressourcer ind på at lave helt perfekte billeder.

Pin It on Pinterest