Væk fra AUTO – Begynderkursus i digitalfotografering

2 dages fotokursus – VÆK FRA AUTO (Weekend)

Kurset afholdes på et niveau så alle kan være med.
Efter to kursusdage med, teori og masser af praktiske øvelser, har du fået ny inspiration og meget bedre forudsætninger for at dreje på knapperne, for at få billederne lige netop til at se ud som du vil have det. Gennem de mange indlagte øvelser på kuret, lærer du, hvordan dit kamera arbejder, og hvordan du kan snyde kameraet, når det gør noget andet en det, du vil, og det gør det. Du får også et par øvelser som du skal lave hjemme, mellem de to kursusdage.

Målgruppe for kurset:
Du har lige købt dit første spejlreflekskamera og har læst omkring lukketid, blænde og ISO, men forstår bare ikke hvad det lige er for nogen størrelser. Du kan også have fotograferet i mange år uden at udnytte kameraets muligheder (tager de fleste billeder på AUTO), og så ønsker du at tage bedre billeder.

Inden kurset starter:
Det vil være en god idé at du er fortrolig med hvor knapperne til ISO, Hvidbalance og Autofokus knapperne er placeret på dit kamera.
Jeg skal nok lære dig hvordan de virker, men hvis du har set hvor de sidder på dit kamera, er det en fordel for dig på kurset

Kursusdage:
Lørdag den 22. april Kl. 09.00-14.30
Lørdag den 06. maj Kl. 09.00-14.30

Pris:
Pr. person: Kr. 1.795,- (inkl. kaffe/té) (Spar 200,- v/tilmelding inden 1. april)
Prisen dækker for begge dage.

Kursussted:
EFI-Hallerne · Sportsvej 21 · 6705 Esbjerg Ø
Kørselsvejledning

Maximalt 18 deltagere:
Det er vigtigt for mig at der er tid til alle kursister, der er derfor et maksimalt deltagerantal på 18 kursister.
Det sikrer dig at du ikke drukner blandt de andre, og at jeg har tid til at hjælpe dig med de småproblemer der altid er på et sådant kursus.

Pin It on Pinterest