Copyright infringement

På det årlige evalueringsmøde den 6. juni i Vejen fotoklub, mellem fotoklubberne der deltager i “Billedbattle”, var der et ønske om at mindste forskellen mellem de nye medlemmer og de ikke så øvede, i forhold til de erfarne medlemmer.

Jeg har sammensat et 2 dages fotokursus, der har fokus på at deltagerne får kendskab og få prøvet, det med, lukketider, blænde og ISO, hvordan man bruger dem i forhold til hinnanden, og hvilke indstillinger man bruger til, portrætfoto, naturfoto, actionfoto, macro m.v.

Dette kursus er et kursus som du aldrig har set før, for der er teori og masser af praktiske øvelser med eget kamera.
Til de der vil lidt mere er der hjemmeopgaver.

Underviseren:
Underviseren er fotograf Mogens Christensen, medlem af Hedensted fotoklub. Jeg har afholdt fotokurser for begyndere i næsten 20 år, og jeg gør meget ud af at tå teknikken til at være forståelig for alle.
Der er ikke flere kursister på kurset, end jeg kan nå at komme rundt til alle og besvare de spørgsmål som du har.
—> Se anmeldelserne fra tidligere kursister på Trustpilot

Hvem er du?:
Du er medlem af en af fotoklubberne der er med i Billedbattle, du afleverer ofte ikke billeder, til interne konkurrencer eller til billedbattele, måske fordi du synes at dine billeder ikke er gode nok, og du er lidt misundelig på de billeder der “sidder lige i skabet”

Skal du have specielt udstyr for at deltage?
Nej det skal du ikke, et spejlreflekskamera med det standardobjektiv du fik med da du købte kameraet er perfekt til at bruge på dette kursus.

Indhold på kurset:

3 dages fotokursus  – VÆK FRA AUTO (3 søndage)

På fotokurset, lærer du at tænke over dit motiv, inden du tager det. Det gør at dine billeder kommer til at fortælle en bedre historie, og den type billeder bliver husket.

På dette fotokursus arbejdes der med både den praktiske del og den grundlæggende teori lige fra god billedkomposition med gyldent snit, til at forstå og arbejde med den grundlæggende teknik, sådan at dine billeder bliver bedre.

Kurset veksler mellem den grundlæggende teori, der bliver forklaret på et niveau hvor alle kan være med, også selvom du er helt nyt medlem i fotoklubben. Der bliver vist en lang række billeder der understøtter kursusholderens materiale. Der er mange praktiske øvelser, hvor vi går udenfor og arbejder med dit kamera, og prøver forskellige problemstillingerne af. Det kan være at lære hvordan man tager gode indendørsbilleder hver gang, eller hvordan man fremhæver motivet ved at lave en lille dybdeskarphed i billedet. Sidste kursusdag foregår udelukkende med fotografering, og ikke i kursuslokalet.

Der gives ekstraopgaver der skal løses mellem kursusgangene. billederne bliver vist for alle kursisterne, og der gives konstruktive råd til hvordan billedet kan blive bedre. Det er valgfrit om du vil deltage i dette :)

Du kommer til at lære meget på dette kursus. Der er i alt ca. 14 timers undervisning, på tre søndag, hvor du med gentagne øvelser bliver mere fortrolig med dit kamera, og når kurset er færdigt, garanterer jeg at du tager bedre billeder end du gjorde før kurset.

Samtidigt har du fået bedre styr på lukketid, blænde, ISO og hvidbalance, samt hvordan du laver en god billedkomposition, og hvordan du redder dit billede, hvis det er for mørkt eller for lyst efter du har taget det.

Hvor holdes kurset:
Kurset afholdes i Gormshallen i Jelling, og prisen er inkl. kaffe/the, rundstykke med pålæg og en frokostbolle på de to af gangene. Øl/vand kan købes. Sidste kursusdag der foregår ude, her medbringer du egen madpakke og drikkevarer.

Kursudatoer:
Søndag den 22. oktober kl. 09.00-14.30
Søndag den 29. oktober kl. 09.00-14.30
Søndag den   5. november kl. 09.00-14.00

Pris:
Prisen for dette tre dages kursus, inkl. kaffe/thé, frokostbolle på to af dagene er Kr. 1.800,-
Normalprisen for dette kursus er 2.500,- så du sparer 700,-
Ca 14 dage før kursusstart udsendes e-mail med kontonummer til overførsel. Når du har overført, er din plads på holdet sikret.

Antal deltagere:
Der er maksimalt plads til 16 deltagere på dette kursus.

Spørgsmål og tilmelding:
Alle spørgsmål direkte til underviser Mogens Christensen på 6167 2887, eller på formularen herunder.

Tilmelding til fotokursus

7 + 2 =

Pin It on Pinterest