Copyright infringement

Fotokursus begynder

2 dages fotokursus  – VÆK FRA AUTO (Weekend)

På fotokurset VÆK FRA AUTO, lærer du at tænke over dit motiv, inden du tager det. Det gør at dine billeder kommer til at fortælle en bedre historie, og den type billeder bliver husket.

På dette fotokursus arbejdes der med både den praktiske del og den grundlæggende teori lige fra god billedkomposition med gyldent snit, til at forstå og arbejde med den grundlæggende teknik, sådan at dine billeder bliver bedre.

Kurset veksler mellem den grundlæggende teori, der bliver forklaret på et niveau hvor alle kan være med., også selvom du har købt dit kamera for få dage siden. Der bliver vist en lang række billeder der understøtter kursusholderens materiale. Der er mange praktiske øvelser, hvor vi går udenfor og arbejder med dit kamera, og prøver forskellige problemstillingerne af. Det kan være at lære hvordan man tager gode indendørsbilleder hver gang, eller hvordan man fremhæver motivet ved at lave en lille dybdeskarphed i billedet.

Du kommer til at lære meget på dette kursus. Der er i alt ca. 13 timers undervisning, hvor du med gentagne øvelser bliver mere fortrolig med dit kamera, og når kurset er færdigt, garanterer jeg at du tager bedre billeder end du gjorde før kurset.

Samtidigt har du fået bedre styr på lukketid, blænde, ISO og hvidbalance, samt hvordan du laver en god billedkomposition, og meget mere samt.

Hvor holdes kurserne
Kurset ”VÆK FRA AUTO” er tilpasset gennem årene, og er gennem de seneste 20 år afholde for mere end 1000 kursister, over hele Danmark. Der opslås hold i Løgstør i for- og efterår. Kan du samle 10-16 personer, kommer jeg til dig, uanset hvor du bor.

 

Læs mere om næste kurser

  • Trustpilot Score – www.trustpilot.dk 91% 91%

Pin It on Pinterest