Fotoentusiaster med kærlighed til havet inviteres nu til at deltage i stor fotokonkurrence.

Plastik er et voksende problem i den danske natur og ikke mindst i havet, og det skal der nu, i ordets bogstaveligste forstand, stilles skarpt på.

Organisationen Plastic Change udskriver sammen med Det Økologiske Råd og Plastindustrien fotokonkurrencen ’Plastik Pletskud’, hvor alle brugere af havet opfordres til gennem fotografier at fokusere på plastik i det danske havmiljø.

Konkurrencen lanceres i dag, den 1. maj – og løber indtil d. 1. oktober 2017

De bedste billeder indenfor fire forskellige kategorier ” Den grimme”, “Den smukke”, “den kreative” & “Kun for børn” udvælges af en jury bestående af tidligere miljøminister Ida Auken, stifter af Plastic Change Henrik Beha Pedersen, kurator på Den Blå Planet Lars Skou Olsen og fotograf Casper Tybjerg.

Ud over æren ved at have gjort en forskel, venter der flotte, kontante præmier til dem, der indsender de bedste billeder. Vinderbillederne udstilles på Den Blå Planet, hvor prisoverrækkelsen kombineres med en debat med miljøpolitikere om plastikproblemet i den danske natur.

‘Plastik Pletskud’ er en del af projekt Plastfrit Hav, et samarbejde mellem Plastic Change, Det Økologiske Råd og Plastindustrien. Projektet støttes af Velux og Villum fonden.

Du deltager her

Pin It on Pinterest