Copyright infringement
Tilbud

Foto & Photoshop

DKK 700.00 DKK 600.00

Kursusdag: Lørdag den 8. maj 2021
Kursussted: Careteam Fotografi, Sønderport 52, 9670 Løgstør
Tidsrum: Kl. 09.00-14.30
Inkl. kaffe/té, men tag gerne madpakke med

vigtig_info

 

 

Foto og Photoshop

Foto og Photoshop Foto og Photoshop er en nyhed fra Careteam Fotokurser, hvor teori og praksis bliver afprøvet på samme kursusdag.

Kurset starter kl. 10.00 hvor vi mødes på en forudbestemt lokation, afstemt efter vejret.
Her fotograferes f.eks. et sportsarrangement, en fodboldkamp, eller anden spændende ting der sker i lokalområdet på dagen. Der bliver givet gode råd til hvordan du får bedre og anderledes spændende billeder med hjem. Afhængig af vejrsituationen tager vi billeder til et eller to forskellige arrangementer i ca. 1.5 time.

Derefter køres til kursuslokalet hvor der startes med at klargøre sin medbragte computer, og vi drikker en kop kaffe og får et rundstykke til.
Der vises hvordan man billedbehandler de billeder vi lige har været ude og tage, og man lærer de 5-6 teknikker som virkelig gør at billederne kommer til at virke både, bedre, mere skarpe og mere farverige.

Herefter er der tid til frokost og efter frokosten, er der afsat tid til at kursisterne selv billedbehandler sine billeder, og der er hjælp hele vejen igennem fra underviseren.

Hvad du skal have med:
Digitalkamera (alle typer kan bruges)med frisk opladet batteri, og har du en ekstern blitz, eller flere objektiver må du gerne tage dem med.
Passende beklædning til det vi skal fotografere (du får relevant info, i ugen op til kursusstart)
Computer med Photoshop Elements installeret
3-stiks forlængerledning, kortlæser eller passende kabel, så du kan få billederne fra kameraet over på computeren. En blok til dine notater samt en kuglepen.

Dette er med i kurset:
Kaffe/thé om eftermiddagen.
Kortfattet kursusmateriale

Mødested oplyses vie a-mail i ugen op til kursusstart, men det er normalt i Løgstør
Der udleveres kortfattet kursusmateriale, indeholdende de punkter der er gennemgået på kursusdagen.

Maksimalt antal deltagere:
Der er plads til maksimalt 10 kursister på dette endagskursus, men vi retter os naturligvis efter den aktuelle covid-19 situation.
Det er vigtigt at der er tid til at komme rundt til alle kursisterne når der er problemer, både under fotograferingen, men også når der skal billedbehandles billeder.

Hvor køber jeg Photoshop?
Dustin.dk og elgiganten.dk plejer at være i den helt billige ende af prisskalen.

Pin It on Pinterest