blog_gearguidenDigitalFoto fejrer julen ved at give alle fri adgang til deres omfattende testcenter, hvor du let kan finde det allerbedste kamera til netop dig eller det billigste fotoudstyr, hvis der skal være lidt ekstra godt under juletræet.

Nu kan du frit læse DigitalFoto´s mange anmeldelser og tests af kameraer, objektiver og fotoudstyr på hjemmesiden, så det er let at finde det perfekte produkt til netop dig i en fart.
Det sker i Gearguiden, som man normalt skal være abonnement for at få adgang til, men indtil januar kan alle tjekke de over 430 anmeldelser kvit og frit. Så skynd dig at prøve det allerede i dag.

>PRØV GEARGUIDEN HER

Man kan selvfølgelig søge alt efter kameramærke og prisniveau, så det er altså let at finde det bedste spejlrefleks fra Canon til fx højst 7000 kroner eller det næste objektiv til dit Nikon-kamera. Men ikke nok med det. Du får selvfølgelig også adgang til at læse hele anmeldelsen af det udstyr, som du har kig på, ligesom det er let at sammenligne de tre bedste kandidater side om side.

 

Pin It on Pinterest