Spændende nyt tiltag hos Careteam Fotokurser.

Jeg har gennem et stykke tid haft til hensigt at tage nogle forskelligartede billeder, og præsentere dem, med en lille historie om hvordan billedet er taget, og med EXIF dataene vist, samt lidt info om hvad der er lavet i billedbehandlingen af billeder. dette starter op i den nærmeste fremtid, men i dag fik jeg tanken”hvorfor kun dine egne billeder”.

Derfor har du nu muligheden for at sende dit foto til mig, med en kort beskrivelse af dine bevægegrunde til at tage billeder, dine kameraindstillinger blænde, lukketid ISO, og måske brændvidde (de kan alle ses i filens exif data) og hvis du har billedbehandlet billeder, så ganske kort hvad du har lavet af ændringer i billedet.

Hvis jeg har nogle gode råd til fotografen, vil jeg samtidigt disse.

Du kan forvente at billedet kommer på i løbet af en uges tid. Kommer der rigtigt mange billeder, vil det naturligvis tage lidt længerere tid, men så får du besked.
Jeg sletter de modtagne billeder lokalt på min computer, og dit foto vil IKKE blive brugt i andre sammenhænge, eller videresolgt til andre.

 

Klik på billedet, for at se det i stor udgave.Sådan gør du:

Find et billede du gerne vil have vist på hjemmeside og send det med e-mail til mogens@careteam.dk.

Eksempel på indhold i mailen:
Dette foto tog jeg på Færøerne på+ en fototur i maj måned 2016. Vi kom kørende på en lille vej og pludseligt så jeg dette smukke vandfald. Jeg stoppede bilen, tog mit ND filer frem og mit stativ, og satte min 17-40mm objektiv på.
Jeg tog 4-5 billeder med forskellig længde lukketid, men dette, taget på 30 sekunder, blænde 11 på 100 ISO med et ND10 filter, gjorde at både skuerne men også vandet fremstår helt fantastisk.
I Photoshop har jeg lysnet de mørkeste områder en smule, med funktionen “Lighten Shadows”, og fjernet 2 telefonlinjer der gik ind over billedet i toppen.

Klik på billedet, for at se det i stor udgave.

Jeg glæder mig til at se og kommentere Jeres billeder.

 

Pin It on Pinterest