HeimalDu bruger sandsynligvis allerede et antivirus-produkt. Det er en god start, men er det nok?

Antivirus-programmer opdager skadeligt virus på din maskine og sørger for, at det bliver fjernet.

Problemet med antivirus-programmer er, at de er reaktive. Det betyder, at de kun identificerer malware, der allerede er på maskinen.

De seneste sager viser, at hackere udnytter tradiotionel virusteknologi til at udføre IT-angreb, omgå sikkerheden og stjæle data. Det massive Qbot Botnet, der ramte mere end 500.000 maskiner, er et godt eksempel på, hvordan trusler omgår antivirus.
Den gode nyhed: Heimdal PRO er specifikt designet til at sikre dig mod de seneste typer finansiel og data malware, bâde præventivt, men ogsâ hvis uheldet skulle være ude.
Dette er muligt fordi Heimdal PRO arbejder proaktivt ved at bruge avancerede webscanningsteknologier, der lukker angrebsvinklerne og beskytter dig, inden malwaren når din computer.

Vi kender dem alle. De næsten daglige pop-ups, der beder os om at opdatere et program, og derefter en mere, og en mere. Vi er tilbøjelige til at ignorere dem, fordi vi har travlt, og de er irriterende. Men hvis du gør det, er din pc åben for hackere. Anticirus programmet Heimdal tager sig af alle vigtige opdateringer, så du ikke behøver det.

Læs mere og spar 50% på det første års abonnement, i alt 125,00 (Tilbuddet gælder til 30. november 2014)

http://us3.campaign-archive1.com/?u=9588e79f21453dd8e52df4d68&id=b5062b6917&e=e61cdd83ee


 

Pin It on Pinterest