Copyright infringement

blog_nikon-sonyDet tog lang tid, og mens Canon brugere har været i stand til at bruge deres objektiver på Sonys DSLR kameraer med fuld kontrol, har Nikon brugere med AF-I og AF-S glas, der ikke havde fuld automatisk indstilling, måttet vente … indtil nu.

Fotodiox præsenterer den nye “Nikon Sony Fusion Smart AF adapter” :
Et objektiv adapter, der giver Nikon objektiver fuld blænde kontrol, autofokus, billedstabilisering, og EXIF dataoverførsel, når de bruger deres Nikkkor AF-I og AF-S-objektiver på Sony E -Mount kameraer.

Her er en intro til adaptret:
I videoen kan du høre Fotodiox forklare, at en af grundene til dette adapter tog så lang tid at lave, er, at Nikon AF-I og AF-S-objektiver er ikke er fuldt elektroniske, blænden er stadig mekanisk.

“Vi var nødt til at skabe” Fusion Drive, “siger Bohus i videoen. “Det er den teknologi, der er indbygget i selve adapteren, der lader Sony kamera kontrol Nikon objektiv ‘mekanisk blænde. Dette er det gennembrud, der gør Nikon til Sony Fusion adapter muligt. ”

Selvfølgelig er der begrænsninger, det ikke vil være 100% ligesom at bruge et Sony objektiv, på dit Sony kamera. For det første er er adapteren egentlig kun beregnet til at arbejde med Phase Detect AF, og så, fungerer den kun i Auto, med blændeprioritet, og i Program AE-tilstande.

Hvis du kan acceptere disse begrænsninger, er dette adapter virkelig en “must have” for Sony brugere med adgang til Nikon objektiver.

Hvis du vil vide mere om denne adapter, eller samle en op til dig selv, leder over til Fotodiox hjemmeside ved at klikke her: https://goo.gl/Zvl4AR
Pris: 350USD   (Jeg har ikke kunnet finde en dansk distributør november 2016)

Pin It on Pinterest