Copyright infringement

Hvad er EISA?

EISA er en sammenslutning af 53 ekspertblade indenfor al elektronik, fra 25 lande over hele verden
EISA er det største redaktionelle samarbejde i forbrugerelektronikens verden.
EISA har nu fejret de allerbedste produkter i over 35 år.

Vindere i fotokategorien

De medbragte produkter er kun et udpluk af de mange videre der er i fotokategorien.

Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD
udfordrer vores forudsigelser om, hvad vi kan forvente af en superzoomobjektiv.
Ud over at tilbyde den bredeste zoom-serie af enhver udskiftelig linse i verden, med 22,2x, indeholder den også et effektivt tre trins billedstabiliseringssystem for at forbedre skarpheden ved lavere lukkertider og vejr-bestandige forseglinger, der gør det muligt for brugerne at fortsætte med at skyde under
ugunstige vejrforhold.
Selvom det er særligt velegnet til rejser, safari og sportsfotografer, vil Tamron 18-400mm  også appellere til enhver fotograf, der søger en enkelt linseopløsning, der dækker alle deres skydespørgsmål.Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl
Canon EF 16-35mm F2.8L III USM
Dette objektiv har været ventet af mange professionelle fotografer og det overgår forventningerne. Det er bedre bygget end dets forgænger og giver forbløffende skarphed over hele billedet, selv ved sin fulde åbning af F2.8.
Ved 16mm overstiger det faktisk mange ultravinklede objektiver med fast brændvidde. Forvrængninger er lav, mens den antireflekterende belægning effektivt reducerer “Ghost” og “flare”. Canon EF 16-35mm F2.8L III USM er bygget til daglig erhvervsmæssig brug og leverer en billedkvalitet, der vil tilfredsstille selv de mest krævende brugere.Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl
SIGMA 135mm F1.8 DG HSM
Kunst er en yderst dygtig performer. Skarpheden er bedre ved sin maksimale blænde på F1.8, end konkurrenterne er, når de stoppes. Der er simpelthen ingen grund til ikke at bruge denne linse bredt åbent. SIGMA har formået at gøre autofokusen hurtig og præcis, hvilket er imponerende for en så lys linse, og den brede blænde skaber en særlig smuk baggrundssløring (bokeh).Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl
Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD
Dette 2. version ultra-tele hotzoomobjektiv gør et godt objektiv endnu bedre. Hastigheden og nøjagtigheden af ​​autofokussystemet er blevet forbedret, ligesom effektiviteten af ​​det indbyggede VC (Vibration Compensation) system.
‘Flex Zoom Lock’ mekanismen holder objektivet fast til enhver valgt brændvidde. Fluorbelægningen og fugtbestandig konstruktion gør objektivet mindre sårbart over for snavs, støv og fugt. Den valgfrie TAP-in Console gør det muligt for ejeren nemt at opdatere firmwaren samt tilpasse funktioner, herunder fine justeringer af autofokus og vibrationskompensation.Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl
Canon EOS 77D indeholder mange vigtige funktioner fra den semi-professionelle EOS 80D.
CMOS-sensorens 24,2 millioner pixel opnår et bedre dynamisk område end dets forgænger. En stor fordel er Dual Pixel CMOS AF, der muliggør en meget hurtig og jævn autofokus under live visning og video. Kombineret med STM eller Nano USM-objektiver er fokusering næsten lydløs.
Søgerens autofokus forbedres også betydeligt med 45 cross-type punkter. Den nye DIGIC 7-processor er hurtig nok til hurtig kontinuerlig optagelse (6 billeder per sekund) og Full HD-video med høje billedhastigheder (1080 / 60p).
Den øverste LCD skærm og hurtig-betjeningsknappen giver hurtig betjening. Andre moderne funktioner er den artikulerede berøringsskærm og Wi-Fi, som ledsages af Bluetooth for nem adgang.Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl
D7500 er et avanceret DSLR kamera, der pakker meget af innovationen af ​​den anerkendte D500 til en letvægts, robust og mere overkommelig krop. D7500 bruger den samme 20,9 millioner pixel billedsensor, processor og bredt ISO-sortiment som D500, og er et brugbart og alsidigt værktøj i hænderne på en passioneret fotograf. Med en bursthastighed på 8 billeder pr. Sekund og Nikons dokumenterede 51-punkts AF-system, er det velegnet til at fange hurtig handling. Takket være Nikons SnapBridge-teknologi er det hurtigt og problemfrit at overføre billeder til en smart enhed.

Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl

Sony α9 er et banebrydende spejlløst kamera, der på mange måder overgår traditionelle DSLR-rivaler. Takket være et innovativt design indfanger billedføleren 24,2 millioner pixel i fuld billedfiler op til 20 billeder i sekundet i fuld opløsning uden EVF blackout og giver helt lydløs, vibrationsfri optagelse på op til 1 / 32.000 sekund. Det nye super-hurtige autofokussystem med 693 fase-detektions AF-punkter, der dækker 93% af billedområdet, sikrer, at selv hurtige motiver er i fokus. Den 5-akse billedstabilisering muliggør en 5-trins langsommere lukketid. Oversampling processen og fuld-frame pixel udlæsning resulterer i fremragende 4K filmkvalitet.

Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl

Canon EOS 5D Mark IV er værktøjet til mange professionelle fotografer over hele verden. Sammenlignet med sin forgænger har Canon øget billedkvaliteten betydeligt med højere opløsning og bredere dynamisk rækkevidde, mens autofokus er blevet mere følsom. Videofunktionen er også meget mere avanceret med høj kvalitet 4K-optagelse og hurtig autofokus i live visningstilstand.
Canon EOS 5D Mark IV har også den innovative nye Dual Pixel Raw-funktion, som gør det muligt at finjustere skarphed og baggrunds-udseende senere. Alt i alt vil Canon EOS 5D Mark IV forblive et førende kamera i flere år fremover.Oversat med “Google Translate”
Jeg har fjernet de værste fejl

Vil du se alle vinderne i fotokagorien:  https://www.eisa.eu/awards/photography-dk/?lang=dk
Vil du se alle kategorierne der kåres videre i: https://www.eisa.eu/awards/?lang=dk

Pin It on Pinterest