blog_dxokameraDXO, er ​verdens førende inden for digital billedbehandlings teknologier, har i dag introduceret DXO ONE,
DXO ONE er et revolutionerende kamera, der leverer DSLR billedkvalitet i en yderst kompakt størrelse. DXO ONE er så lille, at den nemt passer i din lomme, men kameraet har en høj kvalitet med et lysstærkt f / 1.8, 32mm asfærisk objektiv med hele 6 blændelameller og en 1-tommer 20.2MP CMOS BSI-sensor , der er i stand til at tage billeder i høj opløsning, selv i meget svagt lys.

Kameraet er lavet af højkvalitets aluminium, DXO ONE er udviklet med iPhone og iPad® i tankerne:
Det tilsluttes via Lightning stikket, og bruger din IPhones skærm som kameraets søger. Kameraet kan drejes ± 60 °, så det svarer næsten til en vippebar skærm på et traditionelt DSLR kamera,

DXO ONE opnår en DxOMark Sensor Score på 70 og op til 85, når du bruger den indbyggede teknologi SuperRAWTM (beskrevet nedenfor), på lige fod med full frame DSLR og en kvalitet dramatisk højere end nogen anden smartphone på markedet. DxOMark er branchens standardprotokol til at måle et kameras formåen rent objektivmæssigt.

“Det er muligt at optage krystalklare billeder i måneskin, hvilket er utroligt for et kamera i denne størrelse. Den lille dybdeskarphed og bokeh du får ved f / 1.8 er helt perfekt til portrætfotografering.

En gratis iOS-app gør at du kan styre indstillingerne på DXO ONE , såsom herunder blænden (fra f / 1,8 til f / 11), lukkertiden (fra 15s til 1 / 8000s) og ISO (100-51200).
Ud over Auto-tilstand, tilbydes forskellige optagelsestilstande, inklusive flere Scene-tilstande, lukketidsprioritet, blændeprioritet eller fuld manuel.

DXO ONE kan optage video i 1080p / 30fps eller 720p / 120fps.

Billeder eller video kan automatisk gemt i iOS kamera roll, eller på et memorykort, som der er plads til i kameraet og begge dele kan anturligvis deles på Facebook®, Instagram ®, og Twitter®.

DXO ONE kan også optage i RAW , som kan efterbehandles i dit yndlingssoftware som DXO OpticsPro og Adobe® Lightroom®.

Ønsker du den ultimative støjfri billedkvalitet – selv i meget svagt lys – kan der vælges et nyt SuperRAW format. En SuperRAW fil er resultatet af 4 RAW billeder, taget i hurtig rækkefølge.
Når DXO ONE kameraet er sluttet til en Mac eller pc, fletter softwaren automatisk de fire billeder sammen ved hjælp af specialudviklet software til støjreduktion.

“DXO ONE udnytter alle de billedteknologier, som DXO som markedets ledende firma indenfor støjfri billedbehandling.

Priser og tilgængelighed
I USA DXO ONE kan forudbestilles på www.dxo.com, med planlagte leveringer i september måned. Leveringsdatoer for andre lande findes på DXO´s hjemmeside.

DXO ONE tilbydes til en pris på 599 dollar (ca. 4.000,- DKR), i en begrænset periode, men vær opmærksom på at DXO ONE leveres med gratis licenser af to prisvindende RAW billedbehandlings software, DXO OpticsPro (ELITE Edition, sælges separat for $ 199) (ca. 1.400,- DKR), og DXO FilmPack (ELITE Edition, sælges separat for 129 dollars) (ca. 895,00 DKR), som digitalt kan gengive udseendet og fornemmelsen af ​​analoge film.

Læs mere: http://www.canonrumors.com/2015/06/dxo-introduces-revolutionary-dslr-quality-camera-that-attaches-directly-to-the-iphone/#ixzz3dUUuiRvk

blog_dxo_01 blog_dxo_02 blog_dxo_03 blog_dxokamera

Pin It on Pinterest