blog_TIPA-logoTIPA er en sammenslutning af redaktører for de førende 28 fotoblade fra 15 lande. Hvert år kårer TIPA en række fotorelatede produkter i en lang række kategorier.

Når man læser begrundelserne skal man huske på at det er blot redaktørernes bud, ikke andet. Det behøver altså IKKe at være det bedste kamera, objektiv, statig m.v som er blevet kåret.
Brug det som en guide til dit næste køb. Klik på TIPA logoet til venstre hvis du vil læse om hvem der er kåret i de andre kategorier

 

blog_d5500Det bedste lavpris spejlreflekskamera – Nikon D5500
Vis verden, som den virkelig er, med det nye D5500. Dette nye, slanke spejlreflekskamera er en avanceret model med berøringsskærm, som giver dig friheden til at slippe kreativiteten løs.
Uanset om det gælder hurtige bevægelser eller motiver i dårlig belysning, leverer D5500 varen hver gang. Selv i stor størrelse på tryk eller en stor skærm vil dine billeder og videoer stå frem som krystalklare gengivelser af, hvordan du opfatter verden.
Den følsomme, roterbare LCD-vippeskærm gør betjeningen intuitiv, og med indbygget Wi-Fi er det nemt at dele dine kvalitetsbilleder via din smartenhed. Med dette utrolig praktiske og handy spejlreflekskamera er det perfekte inden for rækkevidde.

Læs mere om Nikon d5500

Læs anmeldelse/test af kameraet (Engelsk)

Pin It on Pinterest