Klik på billedet for at se det i større udgave

Klik på billedet for at se det i større udgave

Canons team af over 70 højtuddannede teknikere og hjælpepersonale vil være i Brasilien i næsten en måned til at understøtte professionelle
fotografer og tv-selskaber, ligesom de gør til andre store begivenheder over hele verden.

Canon Professional Services (CPS) er indstillet til at yde omfattende udstyr vedligeholdelse og reparationer, omfattende udstyr lån og ekspert teknisk support.

Som du kan se på billedet, er det et enormt arsenal af professionelt udstyr som canon stiller til rådighed for de professionelle canon fotografer,
der deltager ved OL.

Klik for at se i stor udgave

Klik for at se i stor udgave

The Associated Press vil bruge Canons kameraer og objektiver, herunder kameraer, som er integreret med avancerede robotsystemer. Robot kamerasystemet kan fjernstyres via et netværk. “High-speed og højtydende digital billedbehandling løsninger som de EOS-1D X Mark II kamera og L-serien EF-objektiver er nøglen til vores team succes,” siger Santiago Lyon, vice president og direktør for fotografering, hos Associated Press. “Canon leverer innovative teknologi og verdensklasse optik, som giver os de løsninger, vi har brug for at skabe overbevisende billeder.”

Et flertal af Reuters fotografer fra hele verden vil bruge Canon DSLR kameraer og objektiver og tillige Canons prisbelønnede support team til at holde dem op at køre. “Fotografering store sportsbegivenheder for tusindvis af nyhedskanaler og et publikum på milliarder, kræver omhyggelig planlægning og teknisk modstandskraft. Personalet og ingeniører fra CPS bidrager til, at Canons kameraer kan anvendes af verdens bedste sportsfotografer. Det giver dem mulighed for at tage billeder, der fanger afgørende øjeblikke “sagde Kevin Coombs, redaktør-in-chief for Thomson Reuters.

 

Tryk for at se billedet i stor udgave Klik for at se i stor udgave
Tryk for at se billedet i stor udgave

Tryk på billedet, for at se billedet i stor udgave

Klik for at se i stor udgave

Klik for at se i stor udgave

Klik for at se i stor udgave

Klik for at se i stor udgave

Klik for at se i stor udgave

Pin It on Pinterest