blog_110mioCanon meddelte i dag, at dets moderselskab, Canon Inc., fejrer opnåelsen af en ny milepæl med produktionen af selskabets EF objektiv nummer 110 millioner. Objektivet blev færdigt den 22. Juni, og det var et EF 11-24mm f / 4L USM ultra-vidvinkel zoomobjektiv.

Produktion af udskiftelige EF-objektiver til Canon EOS-serien AF (autofokus) spejlreflekskamera film kameraer begyndte i 1987 på selskabets Utsunomiya fabrik. I årenes løb har EF-objektiver vundet støtte fra en bred vifte af brugere og produktionen er siden udvidet til i alt fire produktionsanlæg, herunder Canon Inc., Taiwan; Canon Opto (Malaysia) Sdn. Bhd.; og Oita Canon Inc. i det sydlige Japan.

EF-objektiv produktion nåede 10-millioner enheder i 1995 og krydsede grænsen på 50-millioner-enhed i 2009. I april 2014 selskabet fejrede det første selskab i verden, at have produceret 100 millioner EF-objektiver, og nu, vil sætter Canon en ny verdensrekord, med 100 millioner objektiver

Canons proprietære EF-objektiver, der blev lanceret marts 1987 sammen med EOS SLR kamerasystemet, har fortsat med at udvikle sig, siden, og gennem årene er der kommet fler innovative nyheder, såsom verdens første Ultrasonic Motor (USM) , Image Stabilizer (IS) -teknologi, en flerstrenget diffraktivt optisk (DO) element, og Subwavelength Structure Coating (SWC) antireflekterende teknologi.

Objektiv nummer 110 millioner, blev et EF-objektiv, en EF 11-24mm f / 4L USM (lanceret i februar 2015). Objektivet er udstyret med en minimum brændvidde på 11 mm for at opnå verdens bredeste vinkel. Desuden vinder af den prestigefyldte Camera Grand Prix Japan 2015 “Lens of the Year”, modellen blev anerkendt for sin brug af Canon proprietære optiske teknologier, der gør det muligt at lave fremragende billedkvalitet og samtidig effektivt at korrigere for afvigelser der er almindeligt forekommende, når du bruger ultra-vidvinkel objektiver.

EF-objektiv-seriens lineup består i øjeblikket i alt 97 modeller, 3 herunder EF Cinema objektiver til digital filmproduktion. Canon vil fortsætte forfine sine billed teknologier centreret om sin EF-objektiv lineup, og de stræber efter at imødekomme de varierende behov hos fotografer-fra førstegangsbrugere til avancerede amatører og professionelle.

Pin It on Pinterest