Da jeg selv er mangeårig Canon bruger er det naturligt at jeg i min søgen efter nyt tilbehør, tests, omtaler m.w,
ofte kommer på en Canon relateret hjemmeside.

Jeg vil her forsøge at samle de sider jeg har mødt med Canon relateret information, som du som læser af denne side kunne have glæde af.

EF-objektiver

Uanset om du skal udforske miniatureverdenen i makro, indfange en betagende udsigt med vidvinkel eller komme tæt på det vilde dyreliv med en super-tele, så kan forskellige objektiver give historien et helt nyt perspektiv. Lige meget hvilken historie, du vil fortælle, kan et originalt Canon-objektiv hjælpe med at fortælle den. Der er 60 forskellige at vælge imellem.

Makro fotografering

Med makrofotografering vil du opdage en helt ny verden af skjulte detaljer. Fra insekter og andet småkryb til planter, blomster og blade: Smukke strukturer og naturens fineste detaljer vil blive åbenbaret. Med et
makroobjektiv kan du fastholde de små motiver i naturlig størrelse og skabe fængslende billeder med et detaljeniveau, som du ikke tidligere har set. Brændvidden er det vigtigste, når du vælger et makroobjektiv.

Landskabsfotografering

En fantastisk smuk panoramaudsigt over et natur- eller bjerglandskab fortjener at blive fotograferet med et vidvinkelobjektiv. Med et vidvinkelobjektiv kan du få mere af sceneriet med på dit billede, samtidig med at du får en størrre fornemmelse for dybde og afstand. Bjerg- og naturlandskaber forbliver
overvældende. Hvis du vil have storslåede billeder, så skal du overveje at investere i et vidvinkelobjektiv.

Portrætfotografering

Portrætfotografering handler om at indfange motivets stemning. Og med et originalt objektiv fra Canon kan du rette opmærksomheden mod de smukke Øjne eller understrege et strålende smil. Hvis du vil forevige dem, du holder af, eller fastholde et motivs sande karakter, kan du ikke gøre en bedre investering. De bedste portrætter er dem, der kommer tæt på den menneskelige fortolkning af ansigtet. Når vi taler brændvidde, betyder det alt mellem 5Omm og 100mm.

Dyrelivsfotografering

Du kan ikke bede en falk om at gentage et dyk, og du kan ikke bede en fodboldspiller om at score et mål, når du er helt klar. Hvis du vil Øge dine chancer for at få det perfekte skud, uanset om det er til en sportsbegivenhed eller af dyreliv, betaler det sig at investere i et specialobjektiv. Når du skal fotografere sportsbegivenheder og dyreliv, har du brug for et objektiv, der rækker længere. Du skal kunne komme tæt på motivet, men alligevel kunne bevare en vis distance. Generelt set skal du

Canons teknologier

På denne video kan du læse om flere af Canons patenterede teknologier, såsom:
“Hybrid IS” Ultrasonisk motor (USM), Fluorit, UD-Glaselementer, SubWawelenght Structure Coating
og Elektromagnesitk irisblænde (EMD)

 

Artikler omhandlende Canons produkter

Canon Flash Masterclass

En tilbundsgående videoguide til at få flotte billeder med Canons Speedlite flash-system.
Videoerne er på Engelsk, men ganske let forståelige, du kan lære omkring enjkelt flash og flere flash samt få gode råd til blitzfotografering, til bryllupper, sport og landskaber.

Se videoer

 

Få det bedste ud af dine Canon Speedlite blitz

To spændende artikler på engelsk, der viser dig en lang række kreative muligheder med dine Canon blitz

Del 1
Del 2
Del 3

Tips og Tricks

Her kan du finde en samling tips og tricks til f.eks. brug af det medfølgende DPP software som du fik sammen emd dit kamera. Der er masser af god information såsom “Hvordan påvirker en høj ISO filstørrelsen”. Der er gode råd til de fleste af Canons kameraer, specifikt til forskellige modeller.

Besøg Tips & Tricks

 

Speedlightning

Kan virke lidt overskuelig men brug lidt tid på siden og find ud af at der faktisk er rigtig megen interessant information omhandlende Canong blitz og hvordean du bruger dem kreativt. Der er mulighed for at tilmelde sig RSS-feeds på siden.

Besøg speedliting.com

 

Canon quickguides til din flash

Canon QuickGuides er en gratis download side for EOS-kameraer og tilbehør. Disse PDF-sider er smarte at have med i din fototaske, eller bar have liggende på din computer. Få hjælp til hvordan dit Canon software virker, eller hvordan du hurtigt indstiller din Canon blitz.

Besøg Canon

 

Sådan produceres et Canon objektiv

3 videoer der helt fra begyndelsen fortøæller om hvordan et Canon Luxus teleobjektiv produceres.

Video 1
Video 2
Video 3

Pin It on Pinterest