Copyright infringement

Sådan laver du microjustering på dit Canon DSLR

Her er noget nyttigt. En video om hvordan du microjusterer dit Canon DSLR kamera til dine objektiver

Den 14 minutter lange video nedenfor af Michael The Maven viser, hvordan man justerer autofokus på dit objektiv ved hjælp af en emballage og en lineal. Han bruger en Canon EOS 90D for at vise den.

Emballage- og linealmetoden giver fotografer mulighed for hurtigt at visualisere, hvor deres linser fokuserer, og kontrollere, om de er ude af linje. Denne video demonstrerer filosofierne om MFA (mikrofokusjustering) og nogle af de principper, du skal blive bekendt med, hvis du beslutter at prøve dette på egen hånd.

Hvis du foretrækker, er der en skriftlig vejledning til, hvordan man du microjusterer, lavet af Canon, så an du downloade den her.

Nikons første DX spejlløse kamera

Nikons første DX spejlløse kamera

Nikons nyeste model i Z-serien tager føringen fra sine eksisterende Z6- og Z7- modeller, før første gang med den mindre sensor i APS-C-størrelse, som ikke kun bringer størrelsen ned, men også prisen.

20,9 megapixel DX-format sensor med masser af smarte features til brugeren.
Det samme hybrid autofokuseringssystem er også bragt på tværs med 209 AF-sensorer, der dækker cirka 90% af billedrammen og lover at levere kant-til-kant-skarphed.
Fokusering med lavt lys er også lovet at være fremragende med følsomhed nede på -4EV.

En elektronisk søger kan bruges til at komponere dine billeder eller en vipbar og berøringsfølsom skærm. Skærmen kan vippes for at vende helt fremad for selfie-elskere, med en dedikeret selfie-tilstand, der låser nogle af knapperne på kameraet, for at forhindre utilsigtede ændringer.

Eye-Detection AF, 11fps optagelse og et enkelt UHS-I-hukommelseskort slot.

To spritnye objektiver til Nikon Z-serien
Sammen med Z5 lancerer Nikon to nye zoomobjektiver på markedet, NIKKOR Z DX 16-50mm F.3.5-5.6 VR, og NIKKOR Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR.
Prisen kommer til at ligge på ca. 7300 kroner for kamerahuset, 8400 kroner for kamerahuset og Nikkor Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR, og ca. 9.995,-. kroner for kamerahuset og begge objektiver.
Du kan også købe Nikon Z 50 og en FTZ-fatningsadapter til 8590 kroner, så du kan bruge dine eksisterende Nikon-objektiver på det nye kamera.

De vigtigste specs:
Sensor: 20.9MP APS-C (DX-format) sensor
Billede processor: DIGIC 8
AF-punkter: 209 point
ISO-område: 100 til 51,200
Video: 4K UHD op til 30 fps
Max burst: 11bps
Tilslutningsmuligheder: Wi-Fi, Bluetooth

Photoshop Elements 2020 er klar !

Photoshop Elements 2020 er klar !

Adobe har afsløret den nyeste version af Photoshop Elements , og takket være kraften i Adobes Sensei AI bringer Photoshop Elements 2020 en række fotos med 1-klik-fotoeffekter og fotoredigeringsværktøjer til software til entusiast.

Photoshop Elements har altid handlet om brugervenlighed og tilgængelighed. Enhver fotoentusiast burde være i stand til at få gode resultater med programmet, uanset deres færdighedsniveau for fotoredigering. Takket være de nylige forbedringer i kunstig intelligens og computervision er denne ideelle verden tættere end nogensinde før.

Photoshop Elements 2020 handler om at integrere Adobes Sensei AI ved hjælp af den kraftfulde maskinindlæringsteknologi til både kreative effekter og standardretuscheringsopgaver. “Auto Creations” giver dig mulighed for at simulere lavt dybdeskarphed eller oprette et automatisk sort / hvid markering, med ét-klik motivvalg kan du intelligent beskære en person ud af din ramme uden intens forfining, ny hududjævning, så du kan forbedre portrætter i en- klik, og appen kan nu automatisk farve sort / hvide fotografier.

Herunder er nogle eksempler på, hvad disse værktøjer kan gøre:

Priser:
https://www.dustin.dk/product/5011154044/photoshop-elements-2020https://www.dustin.dk/product/5011154512/photoshop-elements-2020-winmac-engelsk-dvd

Videoer:
Adobes hjemmeside med masser af eksempelvideoer: https://www.adobe.com/dk/products/photoshop-elements/features.html

Få uønskede genstande til at forsvinde
Sæt fokus på dit emne ved at fjerne kraftledninger, fodgængere og andre distraktioner.

Lave sort hvid til farve

Ændre farven på et billede eller farvelæg et sort/hvidt billede, med automatisk farvelægning

 

Glat hud automatisk

Få folk til at se bedst ud med udjævning af huden. Drives af Adobe Sensei.

Valg af emne med et enkelt klik
Vælg automatisk fotoets emne med et enkelt klik. Derefter let anvende en effekt eller klip dit emne ud, og tilføj det til et andet foto. Drives af Adobe Sensei.

4 tips til bedre landskabs billeder

4 tips til bedre landskabs billeder

Jeg kom forbi denne video og synes at du også skulle have disse gode tips til landskabsbilleder.

Det skotske landskabs- og dyrelivsfotograf Wayne Robertson delte for nylig, hvad han kalder “4 Landskabs fotograferings tips der aldrig bliver uaktuelle.”
Det er ikke “tricks” eller “hacks” eller “hemmeligheder”, fordi Robertson ikke tror på, ​​at der er nogen hemmeligheder, når det kommer til stor landskabsfotografering.

For de af jer, der bare vil have en punktopstilling, er de fire tips, som Robertson deler i løbet af sin video:

  • Hvis du ser en scene, du kan lide, skal du bruge den nødvendige tid til at få kompositionen på plads, før du tager billedet
  • Vær opmærksom på kvaliteten og retningen af ​​lyset. lyset er ikke er ikke altid bedst ved den gyldne time. (Se kort beskrivelse af den gyldne time)
  • Fotograferer du til dig selv?. Ønsker du at forbedre din landskabs fotografering, så gør noget ud af at tage billeder, der siger dig dig personligt.
  • Skift dit fokus fra kvantitet til kvalitet. Det er naturligt for faktisk alle, at tage masser af billeder, men hvis du forbereder dig, ser dit motiv fra forskellige vinkler,
    og vurdér forgrund, hovedmotiv og baggrund, kan du virkelig forbedre din fotografering..

Når det er sagt, anbefaler jeg, at du videoen for at høre Robertson uddybe hvert af ovennævnte fire punkter. Der er er noget lærerigt i at se den langsomme og metodiske måde, han nærmer sig ved at fange kun tre scener i løbet af ni timer. I betragtning af landskabets kvaliteten af billederne på hans hjemmeside og Instagram er vi overbeviste om, at hans råd er værd at høre.

Oversættelse og tilpasning til dansk: Mogens Christensen
Se videoen her: https://petapixel.com/2019/07/02/4-landscape-photography-tips-to-last-a-lifetime/

2 timers fotoworkshop i Vejle

2 timers fotoworkshop i Vejle

”Få ny inspiration til dine billeder” hedder en to timers fotoworkshop som Careteam fotokurser afholder to gange i juli og august måned.

Workshoppen varer to timer, og der starters med lidt grundlæggende teori, og så går man ud og tager billeder af de opgaver man får.
Der gives gode råd til hvordan dine billeder bliver endnu bedre.

En tidligere kursist udtaler:
Et rigtigt godt intensivt kursus, hvor vi, blev prøvet godt igennem.Mogens Christensen fra Careteam Fotokurser har en dejlig tilgang til tingene, tager kursisterne der hvor de er –
vi starter med lidt teori, så går vi ud i naturen og eksperimenterer, og så får man kommentarer til ens billeder. En fin måde at gøre det på – hvor der er kontant afregning, og man får på den tillidsfulde måde får at vide, hvad man gjorde godt/skidt.

Det er vigtigt at det er sjovt og nemt at tage gode billeder, og det gør jeg meget ud af på mine kurser.Jeg tager kursisterne på det niveau de er, og tilpasser min undervisning efter det, men sørger for at deres viden om fotografering øges, så de nemmere kan tage bedre billeder.Man kan deltage på følgende datoer, Torsdag den 11. juli og tirsdag den 16. juli, begge dage kl. 19.00-21.00

Læs mere: https://fotokurser.careteam.dk/fotoworkshop-vejle/

2 timers fotoworkshop i Vejle

2 timers fotoworkshop på havnen i Løgstør

”Få ny inspiration til dine billeder”

hedder en to timers fotoworkshop som Careteam fotokurser afholder fire gange på havnen i Løgstør i juli og august måned.

Workshoppen varer to timer, og der starters med lidt grundlæggende teori, og så går man ud på havnen og tager billeder af de opgaver man får. Der gives gode råd til hvordan dine billeder bliver endnu bedre.

En tidligere kursist udtaler:
Et rigtigt godt intensivt kursus, hvor vi, blev prøvet godt igennem.
Mogens Christensen fra Careteam Fotokurser har en dejlig tilgang til tingene, tager kursisterne der hvor de er –  vi starter med lidt teori, så går vi ud i naturen og eksperimenterer, og så får man kommentarer til ens billeder. En fin måde at gøre det på – hvor der er kontant afregning, og man får på den tillidsfulde måde får at vide, hvad man gjorde godt/skidt.

Det er vigtigt at det er sjovt og nemt at tage gode billeder, og det gør jeg meget ud af på mine kurser.
Jeg tager kursisterne på det niveau de er, og tilpasser min undervisning efter det, men sørger for at deres viden om fotografering øges, så de nemmere kan tage bedre billeder.

Man kan deltage på følgende datoer, lørdag den 6. juli, søndag den 14. juli, lørdag den 27. juli og søndag den 4. august.

Læs mere: https://fotokurser.careteam.dk/fotoworkshop-i-logstor/

Shot on iPhone Challenge

Shot on iPhone Challenge

Apple har annonceret de 10 vindere af deres Shot on iPhone Challenge, som blev sat i gang for en måned siden. I Shot on iPhone Challenge viser iPhone-fotografer verden over deres bedste billeder af fantastiske øjeblikke taget med iPhonen. De 10 vinderbilleder vil blive vist på billboards i udvalgte byer, i Apples butikker samt og online på Apples hjemmeside og sociale medier. Billederne er taget med alt fra iPhone 7 til iPhone XS Max.

Se billederne her:  https://www.apple.com/dk/newsroom/2019/02/apple-highlights-best-photos-shot-on-iphone-around-the-world/

 

CEWE Photo Award 2019

Den store, internationale fotokonkurrence CEWE Photo Award 2019 er en fotokonkurrence, som alle kan deltage i. Har du fanget et fantastisk billede på en rejse, en gåtur eller noget helt tredje, så er det bare med at uploade dit billede, så du kan deltage i konkurrencen.
 
Fra landskabspanoramaer til portrætter og makrobilleder – er du åben over for nye indtryk, kan du finde skønheden overalt i verden.
 
Under mottoet “Our world is beautiful” kan du vise dit personlige syn på hverdagens fascinerende detaljer eller få os til at forundres over den store sammenhæng!
 
Konkurrencen er opdelt i 10 forskellige kategorier, og du vælger selv hvilken kategori dit billede skal i, når du tilmelder dig.
 
Du deltager her: http://contest.cewefotobog.dk/cewephotoaward
Canon EOS 250D  – NYHED

Canon EOS 250D – NYHED

Mange spændende nyheder i det nye spejlrefleks fra Canon.

Canon EOS 250D afløser det to år gamle EOS 200D, og er i samme lille formfactor, som mange godt kan lide.

Nye features:
Drejebarskærm,der kan vinkles i alle retninger
Autofokus der dækker hele billedrammen
Optager video i 4K
Kameraet hjælper dig til de rigtige indstillinger

Priser:
Den vejledende pris fra Canons side er Kr. 4.299,- for kamnerahus og ca. 4.699,- med standard 18-55mm zoom

Læs meget mere: https://www.canon.dk/cameras/eos-250d/specifications/

Photocare fotokonkurrence

Photocare fotokonkurrence

Gemmer din smartphone på en vinder.

Din smartphone er sikkert fuld af dejlige billeder, som egentlig bare ligger gemt på en kamerarulle, og kun bliver vist frem en gang imellem. Men hvorfor ikke give dine billeder en ekstra chance for at shine?
Photocare kører lige nu en fotokonkurrence ”Dine bedste mobilbilleder”, der henvender sig specielt til dig, der tager mange billeder med din smartphone.

Konkurrencen gælder t.o.m. 30. april 2019

Læs mere: http://contest.cewefotobog.dk/cewephotoaward/cewemobil

Pin It on Pinterest