Få bedre farver og skarphed i dine billeder

På dette aften kursus kigger vi på hvordan du kan få farverne bedre og får større skarphed i dine billeder.
I langt de fleste tilfælde klarer kameraets automatiske indstillinger det ganske hæderligt, og man synes faktisk at billederne ser fine ud.
Når man har arbejdet med billedbehandling i et stykke tid, ved man også at faktisk alle billeder, kan blive bedre ved bare en lille smule billedbehandling.

På dette kursus kigger vi på hvordan du får det optimale ud af dine billeder. Vi kommer bl.a omkring Layers og Adjustment layers og beskæringstool.
Du lærer også en ny måde at lave skarphed på, hvor man kan nøjes med at give noget af billedet skarphed, og på en mere skånsom måde end f.eks. "Unsharp Mask"
Forudsætning for deltagelse: Kendskab til at arbejde med lag/Layers.

Det skal du have med:
Egen bærbar med Adobe Photoshop Elements installeret (og prøveopstartet hjemmefra).
30 dages prøveversion er helt fint. Du modtager link til prøvebilleder og prøveversion af Photoshop Elements, i ugen op til kursusstart). Husk også en 3-stiks forlængerledning

Der er ikke afsat tid til at hjælpe med at installere programmet på kurset. Har du problemer med installationen, vil vi bede dig få nabo eller ven/veninde til at installere programmet og checke at det kører. Kurset starter kl. 19.00, og det forventes at din computer på det tidspunkt er klar. Kursus lokalet er åbent 30 min før kursus start.

Der er plads til maksimalt 12 deltagere på dette kursus. Det er vigtigt for mig at der er tid til at komme lidt rundt til der hvor det driller, og at der er tid til at besvare alle spørgsmål.

Pin It on Pinterest