Elements-13De populære foto- og videoredigeringsprogrammer i Elements-familien er nu tilgængelige i 13. udgave, og en stor del af de nye funktioner er direkte inspireret af brugerne. Derudover præsenterer Adobe Elements Live, en ny kanal med tips og tricks, der forbedrer brugernes tekniske færdigheder, samt nye funktioner, der skaber fængende historier og gør redigering hurtigere end nogensinde før.

Adobes ekstremt populære programmer til foto- og videoentusiaster hedder Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements.

De er begge mindre søskende til de professionelle programmer Adobe Photoshop CC og Adobe Premiere Pro CC og er netop udkommet i 13. udgave. Blandt de nye funktioner er Elements Live-kanalen, der opdateres løbende og serverer tips og tricks til nye såvel som erfarne brugere, så de kan gå på opdagelse i programmerne.

”Med de nye versioner af Elements-programmerne tilbyder vi en lang række nye muligheder, der skal fremme kreativiteten, når brugerne arbejder med deres billeder eller film. Det afgørende har været at fjerne mange af de mere tidskrævende redigeringstrin, så folk hurtigt opnår det resultat, de drømmer om og kan dele deres kreationer med verden,” siger Jenny Höglund, nordisk marketingchef for Digital Media hos Adobe.

Læs mere

 

Pin It on Pinterest