Copyright infringement

Actionfotografering

Kurser i actionfotografering er en af de mere populære kurser.

Et kursus i actionfotografering er godt uanset og man interesserer sig for den aktuelle sportsgren eller ikke. Du lærer at være hurtig og du lærer nogle helt specielle indstillinger som man bruger til actionfotografering, som du kan få stor glæde af i mange andre situationer.

Vi starter i kursuslokalet hvor vi taler om de problemstillinger som kursisterne har med actionfotografering, og den efterfølgende teori tager udgangspunkt i de problemstillinger kursisterne har.

Så går vi ud og fotograferer, det kan være Agility, håndbold, speedway, fodbold, fugle i flugt, amerikansk fodbold o.s.v.
Kursisterne bliver her udfordret af kursusholderen med specifikke opgave der skal løses, og der hjælpes naturligvis i fornødent omfang.

Efter en times tid går vi igen i kursuslokalet og kigger billeder fra kursisterne, og får justeret/repeteret de tilbageværende problemstillinger.
Efter frokost går vi igen ud og tager billeder, og denne gang kan kursisterne virkeligt se at der sker noget med deres billeder.

I kursuslokalet kigger vi igen billeder og besvarer de spørgsmål der altid er, efter en dag med masser af ny viden.

Dette kursus kan sammensættes efter behov, også i længde. Kontakt mig for yderligere oplysninger, på tlf.: 6167 2887

Hvor var det et fedt kursus

Først i teorilokalet hvor du virkelig kom med nogle gode råd til bilelder på speedwaybanen.
På Speedwaybanen fik vi gule veste på, og kom bl.a. i ryttergården og ind på fodboldbanen, altså indenfor banen.

Hele tiden var du nærværende Mogens og kom med gode råd, og endda bundne opgaver. Den er ikke længere end at jeg aldrig har taget så gode actionbilleder før.

Tusind tak Mogens, du har fået en ny fan 🙂

Jens Mikkelsen

Vejle

Pin It on Pinterest