Copyright infringement

Jeg kom forbi denne video og synes at du også skulle have disse gode tips til landskabsbilleder.

Det skotske landskabs- og dyrelivsfotograf Wayne Robertson delte for nylig, hvad han kalder “4 Landskabs fotograferings tips der aldrig bliver uaktuelle.”
Det er ikke “tricks” eller “hacks” eller “hemmeligheder”, fordi Robertson ikke tror på, ​​at der er nogen hemmeligheder, når det kommer til stor landskabsfotografering.

For de af jer, der bare vil have en punktopstilling, er de fire tips, som Robertson deler i løbet af sin video:

  • Hvis du ser en scene, du kan lide, skal du bruge den nødvendige tid til at få kompositionen på plads, før du tager billedet
  • Vær opmærksom på kvaliteten og retningen af ​​lyset. lyset er ikke er ikke altid bedst ved den gyldne time. (Se kort beskrivelse af den gyldne time)
  • Fotograferer du til dig selv?. Ønsker du at forbedre din landskabs fotografering, så gør noget ud af at tage billeder, der siger dig dig personligt.
  • Skift dit fokus fra kvantitet til kvalitet. Det er naturligt for faktisk alle, at tage masser af billeder, men hvis du forbereder dig, ser dit motiv fra forskellige vinkler,
    og vurdér forgrund, hovedmotiv og baggrund, kan du virkelig forbedre din fotografering..

Når det er sagt, anbefaler jeg, at du videoen for at høre Robertson uddybe hvert af ovennævnte fire punkter. Der er er noget lærerigt i at se den langsomme og metodiske måde, han nærmer sig ved at fange kun tre scener i løbet af ni timer. I betragtning af landskabets kvaliteten af billederne på hans hjemmeside og Instagram er vi overbeviste om, at hans råd er værd at høre.

Oversættelse og tilpasning til dansk: Mogens Christensen
Se videoen her: https://petapixel.com/2019/07/02/4-landscape-photography-tips-to-last-a-lifetime/

Pin It on Pinterest