Copyright infringement

”Få ny inspiration til dine billeder” hedder en to timers fotoworkshop som Careteam fotokurser afholder to gange i juli og august måned.

Workshoppen varer to timer, og der starters med lidt grundlæggende teori, og så går man ud og tager billeder af de opgaver man får.
Der gives gode råd til hvordan dine billeder bliver endnu bedre.

En tidligere kursist udtaler:
Et rigtigt godt intensivt kursus, hvor vi, blev prøvet godt igennem.Mogens Christensen fra Careteam Fotokurser har en dejlig tilgang til tingene, tager kursisterne der hvor de er –
vi starter med lidt teori, så går vi ud i naturen og eksperimenterer, og så får man kommentarer til ens billeder. En fin måde at gøre det på – hvor der er kontant afregning, og man får på den tillidsfulde måde får at vide, hvad man gjorde godt/skidt.

Det er vigtigt at det er sjovt og nemt at tage gode billeder, og det gør jeg meget ud af på mine kurser.Jeg tager kursisterne på det niveau de er, og tilpasser min undervisning efter det, men sørger for at deres viden om fotografering øges, så de nemmere kan tage bedre billeder.Man kan deltage på følgende datoer, Torsdag den 11. juli og tirsdag den 16. juli, begge dage kl. 19.00-21.00

Læs mere: https://fotokurser.careteam.dk/fotoworkshop-vejle/

Pin It on Pinterest