blog_nikon_news_0216Nikon præsenterer deres nye DL-serie. Tre nye premium kompaktkameraer baseret på velkendt NIKKOR-optik og stærk Nikon-teknologi har fremragende billedkvalitet og giver dig billedet – hver gang. Nu kan du tage helt fantastiske billeder og lave imponerende videooptagelser i 4K/UHD.

BANEBRYDENDE BILLEDKVALITET FOR KOMPAKTKAMERAER

De nye kameraer udstyret med en hurtig 1″-sensor i CX-format og Nikons nye EXPEED 6A-billedbehandlingsenhed.
Den store, bagsidebelyste CMOS-sensor, som er konstrueret uden optisk lavpasfilter, indfanger den størst mulige mængde lys. Den udnytter til fulde objektivets fremragende gengivelsesevne, og hver eneste pixel bidrager til knivskarpe billeder på 20,8 megapixels. EXPEED 6A giver garanti for billeder med flotte farveovergange og overlegen støjreduktion i hele ISO-følsomhedsområdet fra 160 til 12.800. Denne billedbehandlingsenhed med ikke mindre end fire CPU’er er hemmeligheden bag kameraernes imponerende optagehastighed på op til 20 bps med kontinuerlig AF eller op til hele 60 bps med fokus låst på det første billede.

Den nye serie består som nævnt af tre modeller. Det er Nikon DL24-85 F1.8-2.8, Nikon DL18-50 F1.8-2.8 og Nikon DL24-500 F2.8-5.6. Uanset hvilket af Nikons DL-kameraer man vælger, er der mulighed for at tage stillbilleder på 20,8 mio. pixels i JPEG eller Raw-format og for at optage 4K-videoer med 30p/25p.

Læs meget mere om disse spændende nyheder:http://www.nikon.dk/da_DK/products/category_pages/digital_cameras/sub_category_page/premium_compact.page?

Pin It on Pinterest